Ergotherapie Noord-Holland | Vergoedingen
17242
page-template-default,page,page-id-17242,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18515
 

Vergoedingen

De behandelingen ergotherapie worden direct gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor 10 uur per kalenderjaar. Mogelijk vergoedt uw aanvullende verzekering meer uren ergotherapie. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van uw verzekering.
Zie ook; www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ergotherapie

 

Mocht u verzekering de behandeling niet meer vergoeden wordt de ergotherapie bij u in rekening gebracht. Elk jaar heeft u een eigen risico, raadpleeg voor de hoogte van het eigen risico uw zorgverzekeraar.

 

Voor kinderen geldt geen eigen risico. Voor een mantelzorger geldt de mogelijkheid dat er extra uren vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. Een ergotherapeut kan u adviseren bij het aanvragen van voorzieningen. Een ergotherapeut is niet verantwoordelijk voor het toekennen van voorzieningen, de inhoudelijke afhandeling, of levering door leveranciers.

 

Bij verhindering dient u de gemaakte afspraak 24 uur van te voren af te zeggen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen de kosten van de behandeling bij u in rekening worden gebracht.