Ergotherapie Noord-Holland | Werkplekadvies voor balans op de werkvloer
16990
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16990,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.9,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18515

WERKPLEKADVIES

Voor wie?

 

Werkplekadvies is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de balans tussen belasting en belastbaarheid en voor iedereen die wil werken zonder pijn. Zowel werknemers als werkgevers kunnen terecht bij Ergotherapie Noord-Holland.

 

Onze cliënten zijn mensen met bijvoorbeeld:

  • lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkhouding
  • een burn-out
  • reumatische aandoeningen

Optimaal presteren lukt alleen met een goede gezondheid  >>

Ergotherapie Noord-Holland biedt advies, voorlichting en begeleiding op de werkplek.

Wat we precies doen?

 

  1. We starten met een werkplekonderzoek. Is de werkplek ergonomisch ingericht? Worden de werkzaamheden fysiek goed uitgevoerd? Is er een goede balans tussen de taken en de capaciteiten van de werknemer?
  2. Vervolgens gaan we gericht aan de slag. We bespreken de werkhouding en de uitvoering van de werkzaamheden en coachen bij het in de praktijk brengen van de adviezen.
  3. Daarnaast kunnen onze cliënten rekenen op advisering op het gebied van hulpmiddelen en voorzieningen (denk aan een ergonomische muis, een in hoogte verstelbaar bureau of aan tilapparatuur) en de financiering hiervan.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zijn we actief op het gebied van preventie. Ergotherapie Noord-Holland geeft cursussen over fysieke belasting, ergonomische principes en het inrichten van werkplekken. Middels het verstrekken van praktische informatie dragen we bij aan het voorkomen van gezondheidsklachten en verzuim. Dat kan zowel individueel als collectief.

Een afspraak maken met een van onze ergotherapeuten? Of wilt u meer informatie over werkplekadvies? Bel direct Ergotherapie Noord-Holland: 0226 39 38 69.